Dezvoltare site în Moldova

RU

Crearea unei aplicații pentru cumpărarea biletelor

În acest articol vă vom spune cum am lucrat la dezvoltarea unei aplicații de călătorie, și anume, pentru urmărirea zborurilor și cumpărarea de bilete pentru autobuze și trenuri, precum și bilete de avion.
 

Odată cu apariția aplicațiilor mobile, a devenit mult mai ușor să călătorești, deoarece acestea simplifică fiecare etapă, de la cumpărarea biletelor până la găsirea de cazare. De aceea, cererea pentru dezvoltarea unor astfel de aplicații de la diverse companii este destul de mare. Am acceptat o comandă pentru a crea o aplicație de călătorie.
Inițial, am oferit clientului mai multe opțiuni de design, dar ne-am stabilit pe o interfață plăcută în tonuri violete. Apoi am început programarea. Aplicația presupune integrarea tuturor zborurilor posibile, utilizatorul trebuie să aleagă de unde și unde trebuie să ajungă, iar robotul, la rândul său, selectează cea mai potrivită opțiune. Am implementat toate sistemele necesare, sistemele de plată, precum și posibilitatea de a vă înregistra propriul cont pentru a urmări călătoriile programate și a configura mementouri despre zborurile viitoare.


La sfârșitul tuturor lucrărilor, am dat cererea clientului. În prima lună, numărul de descărcări a ajuns la mii, ceea ce reprezintă un indicator foarte bun pentru o nouă aplicație. Vrei și tu? Comanda de la noi dezvoltarea de aplicații mobile pentru android!

O aplicație pentru urmărirea zborurilor și cumpărarea biletelor
Vreau site
Obțineți consultanță
Plasați o comandă