Dezvoltare site în Moldova

RU

Carte de vizită și creare logo in Moldova

Dezvoltarea logo-ului profesional și a cărților de vizită este o cheie importantă pentru succesul oricărei activități antreprenoriale.


Logo-ul este un element cheie al poziționării mărcii în industrie. Un logo profesional vă va evidenția produsul pe piață, va atrage atenția potențialilor clienți și va deveni un semnal pentru ei că puteți avea încredere. Sarcina studioului nostru este de a dezvolta un logo și o identitate corporativă în Chișinău, căutând o astfel de caracteristică a afacerii dvs. care poate fi evidențiată clar în simbolul său grafic.

 

Comandați dezvoltarea unui logo și a cărților de vizită

Noi, la Marsala, efectuăm comenzi conform instrucțiunilor și dorințelor clienților – ținând cont de numărul de modificări. Costul final exact depinde de așteptările dvs., de domeniul de aplicare și de gradul de dificultate în efectuarea lucrării, precum și de numărul de modificări efectuate. Nivelul de complexitate al proiectului afectează timpul și cantitatea de muncă, precum și evaluarea finală.

Caracteristici

  • Dezvoltarea unui logo individual vă va distinge pe piață și va atrage atenția potențialilor clienți
     
  • Dezvoltarea cărților de vizită este o modalitate excelentă de a ieși în evidență și de a obține succes în orice activitate de afaceri
     
  • Competitivitate datorită celor mai noi tehnologii

Comandați design carti de vizita Chisinau sau logo personalizat pentru a crește veniturile afacerii dvs. Faceți o comandă și obțineți 1 lună de SEO gratuit!

Beneficiile de a lucra cu noi

Compania noastră este întotdeauna pregătită pentru sarcini interesante și provocatoare legate de proiectarea logo-urilor și cărților de vizită. Nu lucrăm niciodată conform șabloanelor, astfel încât designul nostru este întotdeauna de înaltă calitate și unic.
Modificarea este o schimbare a conceptului, o reformă semnificativă a designului, combinarea elementelor din mai multe dezvoltări preliminare sau adăugarea de elemente suplimentare.
Corectarea sau o revizuire detaliată a designului – schimbarea culorii, adăugarea textului sau corectarea acestuia, modificarea designului grafic al elementelor și alte transformări minore similare.
Vă vom ajuta să găsiți logo-ul perfect sau designul cărții de vizită, precum și să faceți o reproiectare dacă aveți o versiune gata făcută, dar învechită.
 Carte de vizită și design de logo

Lucrările noastre

Crearea site-ului unui designer de interior
Site-ul designerului de Interior Aflați mai multe
Crearea unei aplicații bancare
Aplicația bancară pentru IOS Aflați mai multe
Crearea unui site web pentru un restaurant
Dezvoltarea site-ului restaurantului Aflați mai multe
Magazin online de piese auto
Dezvoltarea unui magazin online de piese auto Aflați mai multe
O aplicație pentru urmărirea zborurilor și cumpărarea biletelor
Aplicație de călătorie pentru Android Aflați mai multe
Site web pentru o clinică veterinară
Site web pentru o clinică veterinară Aflați mai multe

Dezvoltarea designului și a identității corporative

Costul designului logo-ului sau al cărții de vizită depinde de designul individual
Puteți obține o consultație gratuită cu o ofertă de asistență suplimentară
Vă rugăm să lăsați o cerere.

Trimiteți
Vreau site
Obțineți consultanță
Plasați o comandă