Dezvoltare site în Moldova

RU

Despre noi

Marsala este o echipă de specialiști cu experiență în dezvoltarea de site-uri și aplicații de orice complexitate. Compania lucrează în domeniul dezvoltării web din 2015. Avem peste 200 de proiecte și clienți mulțumiți la activ. Compania noastră oferă servicii de calitate și servicii prompte cu o abordare individuală. 

Misiunea noastră

Studioul nostru web este specializat în furnizarea de servicii complete de internet pentru dezvoltarea de site-uri web de la zero. Avem o experiență vastă în design, marketing și dezvoltare web în diverse industrii: medicină, turism, comunicare. Clienții noștri apreciază timpul lor și înțeleg că investiția în Internet astăzi îi ajută să își dezvolte afacerea. Veți obține un site web de înaltă calitate, pregătit pentru promovare și dezvoltare ulterioară.

De ce să comandați un site web de la noi?

Știm cum să rezolvăm probleme tehnice complexe

Crearea unei strategii unice de promovare

Dezvoltăm funcționalitatea necesară folosind tehnologii moderne

Crearea și finalizarea rapidă a site-ului web

Serviciile includ optimizarea motoarelor de căutare

Design unic, în conformitate cu noile tendințe

Feedback de la clienții noștri
Anton

Mulțumesc foarte mult companiei Marsala pentru serviciile de calitate oferite. Site-ul a fost dezvoltat la cererea mea într-un timp scurt și a fost pregătit un plan de dezvoltare a acestuia. Dorințele mele au fost ascultate și respectate pe tot parcursul dezvoltării site-ului. Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră.

Андрей

Când am deschis un magazin online în 2016, am avut nevoie de ajutor pentru a-l înființa și dezvolta. Vă mulțumim pentru dezvoltarea și promovarea cuprinzătoare a site-ului dumneavoastră. Vă remarcați prin profesionalism, abordare calitativă și creativitate

Эльдар

Mulțumesc băieților pentru promovarea SEO a site-ului.  Manipulat fiind cu câțiva clienți, datorită promovării peste o mie sub centură! Vă mulțumim pentru munca depusă.

Vreau un website
Obțineți consultanță
Plasați o comandă