Dezvoltare site în Moldova

RU

Despre compania

Marsala este o echipa experimentata de specialisti in dezvoltarea de site-uri web de orice complexitate si crearea de programe și aplicații. Compania activează în domeniul dezvoltării web din 2015. În spatele a peste 200 de proiecte și clienți mulțumiți. Compania noastră IT oferă servicii de calitate și servicii rapide cu o abordare individuală.
 
Studioul nostru web este specializat în furnizarea de servicii complete de Internet pentru dezvoltarea site-ului web de la zero și un plan SEO pentru promovarea site-ului web. Este important pentru noi să identificăm scopurile și obiectivele promovării mărcii pentru a obține o muncă de înaltă calitate și de succes. Pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate, este important să se țină cont de dezvoltarea strategiei de dezvoltare a unei companii. Un plan de promovare a mărcii va crește semnificativ interesul potențialilor clienți și va duce ideea de afaceri la un nou nivel.
 
Avem o vastă experiență în design, marketing și dezvoltare web în diverse industrii: medicină, turism, comunicare. Suntem capabili să rezolvăm orice sarcini complexe din punct de vedere tehnic. Clienții noștri apreciază timpul lor și înțeleg că investiția în internet astăzi contribuie la prosperitatea afacerii lor. Compania noastra este rapida. Abordăm efectuarea muncii într-un mod unic, în concordanță cu noile tendințe. Suntem mereu bucuroși și pregătiți să vă realizăm dorințele și obiectivele în prezent.
 
Misiunea noastră

Marsala Web studio oferă servicii de Internet de cea mai înaltă calitate pentru dezvoltarea de aplicații pentru iOS și android. Avem o vastă experiență în design, marketing și dezvoltare web în diverse industrii: Medicină, Turism, Comunicare. Clienții noștri își prețuiesc timpul și înțeleg că investițiile în Internet contribuie astăzi la prosperitatea afacerii lor. Veți primi un site web de înaltă calitate și gata pentru promovare și dezvoltare ulterioară.

De ce să comandați un site web de la noi?

Știm cum să rezolvăm probleme tehnice complexe

Crearea unei strategii unice de promovare

Dezvoltăm funcționalitatea necesară folosind tehnologii moderne

Crearea și finalizarea rapidă a site-ului web

Serviciile includ optimizarea motoarelor de căutare

Design unic, în conformitate cu noile tendințe

Dezvoltarea unică a strategiei de dezvoltare a organizației

Elaborăm un plan pentru promovarea unui produs software

Ne stabilim scopurile și obiectivele potrivite pentru promovarea mărcii

Feedback de la clienții noștri
Anton

Mulțumesc foarte mult companiei Marsala pentru serviciile de calitate oferite. Site-ul a fost dezvoltat la cererea mea într-un timp scurt și a fost pregătit un plan de dezvoltare a acestuia. Dorințele mele au fost ascultate și respectate pe tot parcursul dezvoltării site-ului. Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră.

Andrei

Când am deschis un magazin online în 2016, am avut nevoie de ajutor pentru a-l înființa și dezvolta. Vă mulțumim pentru dezvoltarea și promovarea cuprinzătoare a site-ului dumneavoastră. Vă remarcați prin profesionalism, abordare calitativă și creativitate

Eldar

Mulțumesc băieților pentru promovarea SEO a site-ului.  Manipulat fiind cu câțiva clienți, datorită promovării peste o mie sub centură! Vă mulțumim pentru munca depusă.

Vreau site
Obțineți consultanță
Plasați o comandă