Dezvoltare site în Moldova

RU

Creare aplicatii android

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului pe telefoane în fiecare zi. Aplicațiile mobile sunt sursa principală pentru care petrecem atât de mult timp acolo. Este de remarcat faptul că aceasta este o oportunitate accesibilă de a afla despre știri, de a privi articolul din magazin etc. Devine convenabil și tot mai multe companii decid să comande crearea unei aplicatii android. Unul dintre cele mai cunoscute sisteme de operare pe care le folosesc majoritatea oamenilor este Android.Serviciul mobil ajută semnificativ la creșterea vânzărilor, ținând cont de nevoile publicului țintă. Dezvoltarea aplicației Android va ajuta la optimizarea funcționalității managementului afacerii dumneavoastră sau la introducerea capacității de a lucra online prin intermediul aplicației. În orice caz, crearea aplicațiilor pentru Android durează o perioadă lungă de timp și fără ajutorul uneia va fi mai greu de gestionat. Acesta este un proces complex care ar trebui să treacă prin mâinile unui profesionist.

Puteți comanda o aplicație pentru Android de la noi. Mulți ani de experiență și o echipă calificată vor putea crea o aplicație mobilă decentă. Garantăm pentru efectuarea unei lucrări de înaltă calitate, ținând cont de dorințele clientului în timpul creării aplicației Android. Pentru a clarifica costul dezvoltării aplicațiilor pentru Android, vă rugăm să ne contactați la telefon +37360282873 sau lăsați o solicitare în feedback. Vă vom răspunde cu plăcere la întrebări!

 

Caracteristici

  • Creșterea vânzărilor și a cererii clienților
  • Executarea rapidă a comenzilor 
  • Competitivitate prin tehnologii moderne

Comandati realizare aplicatii android pentru Android pentru a crește veniturile afacerii dvs. Faceți o comandă și obțineți 1 lună de SEO gratuit!

Beneficiile de a lucra cu noi

Am adunat o echipă experimentată de dezvoltatori și specialiști în marketing care oferă asistență tehnică odată ce produsul este lansat
Lucrarea se desfășoară în mai multe etape, în timpul cărora ținem cont de dorințele clientului
Garantăm o manoperă de calitate indiferent de complexitate
Asigurați suportul, întreținerea și optimizarea aplicației după lansare
Testați produsul finit, evaluând funcționalitatea și capacitatea de utilizare a acestuia
Dezvoltarea aplicațiilor mobile android

Lucrările noastre

Studentus
Studentus Aflați mai multe
Vulcanizare Mobila
Vulcanizare Mobila Aflați mai multe
Hyundai Testing
Hyundai Testing Aflați mai multe
Kartolino Art
Kartolino Art Aflați mai multe

Creare aplicatii mobile Android de la 1800 eur

Creare aplicatie android au ca scop principal automatizarea proceselor de afaceri și reducerea costurilor de afaceri, precum și obținerea unui instrument de vânzări suplimentar. Atunci când dezvoltăm o aplicație mobilă android, implementăm cele mai recente actualizări ale puternicului limbaj de programare JavaScript, astfel încât aplicația dvs. să ruleze cât mai rapid și fără întârzieri.

Trimiteți
Vreau un website
Obțineți consultanță
Plasați o comandă