Dezvoltare site în Moldova

RU
Dezvoltarea aplicațiilor Mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile pentru IOS și Android

Dezvoltarea și crearea de aplicații mobile pentru android și iOS de la Marsala la prețuri avantajoase în Chișinău și Moldova. Suntem profund concentrați pe rezultate și credem că aplicația de afaceri mobilă pe care am creat-o vă va crește performanța și va da un impuls noilor oportunități. Comandați o aplicație mobilă de la zero chiar acum și obțineți o mare reducere de 10%!

Portofoliu

Crearea unui site web pentru un restaurant
Dezvoltarea site-ului restaurantului Aflați mai multe
Magazin online de piese auto
Dezvoltarea unui magazin online de piese auto Aflați mai multe
Crearea unei aplicații bancare
Aplicația bancară pentru IOS Aflați mai multe
O aplicație pentru urmărirea zborurilor și cumpărarea biletelor
Aplicație de călătorie pentru Android Aflați mai multe

Tehnologii pentru a crea aplicații mobile ios și android

comanda web site Chisinau
Objective-C și Swift

În procesul de dezvoltare și creare a unei aplicații mobile pentru iOS, folosim principalele limbi orientate pe obiecte ale platformei iOS Objective-C și Swift, care nu încetează niciodată să uimească prin funcționarea lor rapidă și lină. Recent, am lucrat îndeaproape cu limbajul Swift, deoarece a dovedit de-a lungul celor cinci ani de existență că face față perfect oricăror actualizări ale platformei iOS și are un potențial mare.

 noile tehnologii în it
Java și Kotlin

În procesul de dezvoltare a unei aplicații mobile android, folosim limbaje de programare precum Java, Kotlin, C#. Acum, Java și Kotlin rămân cele mai populare și mai solicitate limbaje de programare pentru aplicațiile android, pe care ne concentrăm. Aplicațiile Mobile scrise în aceste limbi vă vor încânta cu o funcționare rapidă și stabilă, precum și cu suport complet de la Google.

Google Play si Apps Store
Google Play și App Store

Procesul de creare a aplicațiilor mobile pe android și iOS sunt tehnologii complet diferite care necesită abordări diferite atât în programare și suport, cât și în plasarea lor. Suntem mândri de produsele noastre și după crearea unei aplicații mobile, oferim suport complet pentru plasarea atât în Google Play, cât și în magazinul de aplicații.

- Ce garanții oferiți?

Lucrăm în baza unui contract. Pe site puteți vedea numeroasele noastre lucrări, precum și feedback-ul de la clienții mulțumiți. Un bonus frumos este faptul că oferim suport tehnic tuturor clienților după lansarea tuturor proiectelor finalizate. 

- Cât timp este nevoie pentru a crea un site web?

Crearea unui site web este un proces amplu și unic. Crearea unui site web personalizat necesită mai mult timp. De obicei, două săptămâni sau mai mult. 

- Ce fel de servicii oferiți în afară de crearea unui site web?

Compania noastră dezvoltă aplicații mobile pentru IOS și Android și oferă, de asemenea, servicii de promovare SEO pentru site-ul dumneavoastră. Personalul nostru experimentat efectuează un audit complet al site-ului dvs. web și elaborează o strategie individuală pentru dezvoltarea ulterioară a acestuia.

Despre noi

Studioul Web "Marsala" este o companie pentru crearea de aplicații mobile pentru iOS și android, lucrează de mai bine de 7 ani și este specializată în dezvoltarea și crearea de aplicații în Moldova. Studioul nostru web preia orice tip de complexitate a creării de aplicații mobile, inclusiv: dezvoltare pentru iOS, android, dezvoltare mobilă multiplă platformă. Folosim doar tehnologii moderne și ne concentrăm pe utilizarea noilor tendințe pentru a crea un produs de calitate. Acest lucru ajută la crearea unui proiect unic, cu o promovare eficientă ulterioară. Ne concentrăm pe rezultatul proiectului în curs de dezvoltare și credem că orice tip de servicii pe care le oferim vor da roade și succes.


Putem oferi mulți ani de experiență, crearea și promovarea unei aplicații cu un design individual și executarea rapidă a lucrărilor de înaltă calitate. Comandați serviciile studioului nostru web și obțineți răspunsuri la toate întrebările dvs., astfel încât să putem aborda în mod corespunzător crearea produsului dvs. De asemenea, în studioul nostru puteți comanda crearea unui site web, precum și designul. Lasați o cerere pentru dezvoltarea de aplicații mobile în Chișinău chiar acum!

Partenerii noștri

Vreau site
Obțineți consultanță
Plasați o comandă