Dezvoltare site în Moldova

RU

Crearea unei aplicații mobile bank

În zilele noastre, aplicațiile bancare sunt foarte populare datorită confortului lor. Acum Puteți nu numai să vă urmăriți toate tranzacțiile, să comandați de la distanță bunuri și să transferați rapid bani, ci și să plătiți doar cu un telefon cu NFC încorporat în mâini.
 

Am primit o solicitare de a crea o aplicație mobilă pentru bancă pentru iOS. Vorbind despre design, am decis să alegem o schemă de culori care să corespundă companiei. Am luat culorile verde și alb ca bază.


Funcționalitatea unei astfel de aplicații este foarte complexă și necesită o abordare atentă. La descărcarea aplicației, utilizatorul trebuie să se înregistreze și să-și conecteze cardul bancar. După aceea, îi sunt disponibile următoarele funcții: urmărirea soldului cardului în timp real, urmărirea istoricului tranzacțiilor pentru o anumită perioadă selectată, selectarea diferitelor plăți, cum ar fi facturile de utilități, pachetele telefonice, plățile de împrumut, transferul de bani de la card la card sau prin numărul contului. De asemenea, în aplicație a fost introdus un" jurnal", unde puteți stoca note și mementouri importante.


Drept urmare, clientul a fost foarte mulțumit de munca depusă. Aplicația a câștigat succes cu clienții acestei bănci. În prima lună, au fost înregistrate peste două mii de descărcări, precum și peste 200 de vizite la aplicația bancară zilnic.
Dacă ați fost interesat și, de asemenea, trebuie să creați o aplicație pentru iOS, vă invităm să ne consultați!

Crearea unei aplicații bancare
Vreau site
Obțineți consultanță
Plasați o comandă